Renovering av Klockargården

15 JUL 2019 14:58
  • Uppdaterad: 15 JUL 2019 14:58

Klockargården är i behov av en totalrenovering.
Under 70-talet gjordes viss renovering, därefter har enbart underhållande åtgärder gjorts.

Behovet finns bland annat av dränering då fukt trängt in i väggarna i omklädningsrum på nedre plan, utbyte av ett utdömt avlopp, renovering av toaletter, renovering och uppgradering av kök inklusive vitvaror, utbyte av fönster och dörrar.

Föreningen har under en längre tid planerat för renoveringen och de intäkter som Bredares IF fick för det stora arbete som medlemmar la ned vid O-ringen i Borås 2015 möjliggör egenfinansiering för en del av renoveringen. Den andra stora finansieringsposten blir ett anläggningslån från Borås Stad. Dessutom hoppas vi på bidrag från andra institutioner samt sponsorer.
Och inte minst kommer varje ideell arbetstimme som vi lägger ned att vara ett värdefullt bidrag.

Styrelsen kommer under hösten 2019 att bjuda in till informations- och dialogträffar för att vi på bästa sätt ska kunna genomföra renoveringen av vår klubbstuga.
Ett spännande och roligt arbete ligger framför oss.

Skribent: Webbredaktören