05 APR 2021 18:18
En del av samhället Bredared
  • Uppdaterad: 05 APR 2021 18:18

Föreningen är en viktig del av samhället Bredared och vi vill vara med och bidra till att Bredared är en bra plats att bo och vistas i. Vi samarbetar med de organisationer och föreningar som verkar i Bredared och med andra föreningar i Borås.

Våra huvudverksamheter är fotboll och orientering. Vi har också motionsträning genom styrketräning i idrottshallen, träningar vid utegymmet och mountainbiketräning. Dessutom inbjuder vi till trivselaktiviteter såsom tipspromenader och grötfest.

Läs gärna om våran Värdegrund som ni hittar här

Vaktmästare och föreningsadministratör

Bredared IF har två anställda som är ett nav i att rådda runt föreningen med 500 medlemmar, klubblokaler, fotbollsplaner, utegym, spår och leder.

Lars Johansson arbetar 40% som vaktmästare hos oss. Lars arbetar med underhåll av våra byggnader, skötsel av fotbollsplan och andra gräsytor, städning, skidspårning mm.

Gunnar Augustsson är föreningsadministratör och arbetar 40%. Gunnar administrerar medlemsregister, bidragsansökningar, fakturera mm. Kanslist är öppet tisdagar och torsdagar, på torsdagar finns Gunnar på plats till kl 18.00

Skribent: Ulrika Sörqvist