Hoppa till sidans innehåll

Utegymmet

02 OKT 2017 19:44
30/9 så invigdes vårt utegym i Bredared
  • Uppdaterad: 05 FEB 2018 18:50

Lördagen den 30/9 så var det invigning av vårt utegym som finns beläget vid Klockargården.
Christer Stenström började med att tacka alla som hjälp till med planering och byggande. De är fler ideella timmar som lagts ned för att vi ska få till ett så finns utegym i Bredared.
Sponsorerna nämndes vid namn och fick ett tack för de bidrag vi har fått från dem. Alla de som sponsrat kommer få sitt namn på en anslagstavla som skall sättas upp vid gymmet.
Christer lämnade sedan över gymmet till styrelsen. Varpå Johan Elmqvist tog till orda och han klippte inte bandet utan sågade sig igenom en bräda och gymmet är invigt.

Det blev en rundvandring bland redskap och stationer så att vi alla nu vet hur vi skall göra för att träna på ett bra sätt. För de som önskade så fanns det instruktör som visade hur boule går till.

Kaffe, te, saft med tillbehör fanns till försäljning inne i Klockargården och det var många som tog sig tid för en fika.

Thomas Larsson höll i burpees tävlingen, där det fanns en klass för barn, en för dam och en för herr. Det var några hugade som ville vara med för att visa att just de kunde göra flest burpees under 1 minut.

Vi avslutade dagen med ett pass runt gymmet. Det kändes att det tog, för det var träningsvärk som gjorde sig påmind under söndagen.
Riktar ett stort tack till de som ledde oss genom passet.

Vår ordförande Johan inviger utegymmet genom att såga av en bräda

Bilden visar hela gänget som var med i tävlingen tillsammans med Thomas.

Skribent: Webbredaktören
E-post: This is a mailto link

SISU_177X177

 

 

 

Postadress:
Bredareds IF
Råryd Klockargården
50496 Bredared

Besöksadress:
Råryd Klockargården
50496 Bredared

Kontakt:
Tel: +460336150232
E-post: This is a mailto link

Se all info