Renovering av Klockargården

Renoveringen

Vi totalrenoverar vår klubbstuga. Under januari-maj 2020 renoverar vid nedre plan med omklädningsrum och förråd. Under oktober 2020-mars 2021 sker renoveringen av övre plan med samlingslokal, kök och kontorsutrymmen. Vi kommer också att göra en uteplats/altan och vi tittar på att anlägga solceller.

Tobias Grimmergård är projektledare för renoveringen och till sin hjälp har han en styrgrupp som består av Jan-Olof Edman, Monika Johansson, Tomas Johansson, Henry Larsson och Marita Haglund. Jan-Olof Edman har hållit samman en arbetsgrupp som på dagtid har möjligt att göra insatser.

Nuläge oktober 2020
Efter att på nedre plan rivit, lagt i nya avloppsrör, slipat, kaklat golv och duschutrymmen så ligger nu framför är en del målningsarbeten och så ska duschar och toaletter sättas in. På övre plan har rivningsarbetet börjat. Ett nytt kontor är det första som byggs upp så att vår föreningsadministratör under hela renoveringsarbetet ska ha en arbetsplats. En ny entré och toaletter ska göras. Dessutom blir köket utbytt.

Under hela tiden är det många som bidrar med både ideella timmar och med sponsring av material/tjänster.

Tack till alla som bidrar!

Renovering organisation.pdf

Möte renoveringen 9 och 22 okt.docx