Hoppa till sidans innehåll

Renovering av Klockargården


Renoveringen

Vi totalrenoverar vår klubbstuga. Under 2020 har vi renoverat nedre plan med omklädningsrum och förråd. Under sommaren 2020 har vi gjort en uteplats/altan. Under oktober 2020-juni 2021 sker renoveringen av övre plan med samlingslokal, kök och kontorsutrymmen. 

Tobias Grimmergård har varit projektledare för första etappen och nu på övre plan är Jan-Olof Edman projektledare.  Monika Johansson, Tomas Johansson, Henry Larsson och Marita Haglund ingår i en styrgrupp. Jan-Olof Edman har hållit samman en arbetsgrupp som på dagtid har möjligt att göra insatser.

Nuläge januari
Efter att på nedre plan rivit, lagt i nya avloppsrör, slipat, kaklat golv och duschutrymmen så ligger nu framför är en del målningsarbeten och så ska duschar och toaletter sättas in. På övre plan har rivningsarbeten gjorts och uppbyggnad har gjorts av nytt kontor, entréer, kapprum och toaletter. Kontoret är det första som färdigställs så att vår föreningsadministratör under hela renoveringsarbetet ska ha en arbetsplats. Planering av köket pågår. 

Under hela tiden är det många som bidrar med både ideella timmar och med sponsring av material/tjänster.


Tack till alla som bidrar!

Renovering organisation.pdf

Möte renoveringen 9 och 22 okt.docx

Ansökan anläggningslån till Borås Stad.pdf

Kostnad och finansieringsplan.pptx

Uppdaterad: 26 APR 2020 13:43 Skribent: Webbredaktören
Epost: This is a mailto link

SISU_177X177

 

 

 

Postadress:
Bredareds IF
Råryd Klockargården
50496 Bredared

Besöksadress:
Råryd Klockargården
50496 Bredared

Kontakt:
Tel: +46033245370
E-post: This is a mailto link

Se all info