Bredareds IF -glädje och gemenskap
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bredareds IF
Orientering
Information om medlemsavgift
2023-02-16 18:37

Information om medlemsavgift till vårdnadshavare till barn och ungdomar i våra träningsgrupper.

Bredareds IF använder SportAdmin för närvaroregistrering, kallelser till träningar/matcher och för medlemshantering. Ni kommer inom kort att få ett mail med information om att betala medlemsavgift för 2023 och aktivitetsavgift för våren. Genom att klicka på betalningslänken i mailet så kommer ni till en betalningssida som tillhör företaget Billmate, där ni kan välja att betala via kort eller via Swish. Observera att "Billmate" är betalningsmottagare. När ni betalt får ni ett bekräftelsemail på att avgifterna är betalda och barnen/ungdomarna registreras automatiskt som medlemmar i vår medlemshantering.
Hör av er till info@bredaredsif.se eller mig om ni har frågor eller synpunkter. Vill ni läsa mer om medlems- och aktivitetsavgift så finns mer information på bredaredsif.se.


Vissa av er har redan betalt via bankgiro eller Swish, och det fungerar också bra -ni ska inte få någon avisering via SportAdmin.


Ha ett fint och roligt idrottsår!

// Marita Haglund


Nyhetsarkiv
Stånkan 20222023-02-01 16:54
 
Samarbetspartners
Våra sociala medier