Orientering

Välkommen till orienteringen
I vår verksamhet finns det orienterare från 3 till 85 år. Vårt fokus är glädje och gemenskap. Vi bedriver barn- och ungdomsträningar året om. Vår och höst har vi träningssamarbete med Hestra IF och IK Ymer. Vi är flera som åker på orienteringstävlingar där vi samlas vid vår klubbvimpel innan och efter tävling. Vill du delta i vår barn- och ungdomsverksamhet kontakta ungdomsansvarig Linda Hallberg, linda_gus@hotmail.com

Tjoget
2024-03-24 13:21

Finns intresse för en tävling som heter Tjoget?
Det är en 20 mannastafett som går av stapeln i Småland 6–7 juli. Det finns sträckor på alla nivåer, från enkla till längre. Vi har en tanke att BIF kan ställa upp med ett lag. Tanken är att vi ska åka ner tillsammans och bo i militärtält ihop.
Låter detta som nåt som är av intresse så hör av er till Niclas Hultgren
Läs mer på https://www.tjoget.nu

Kvällsmat efter träning!
2023-08-21 16:07

Se här hur familjepusslet kan underlättas - Kvällsmat efter träning!

Vi kommer att ha kvällsmat efter träning när vi har träning vid Klockaregården. Kostnaden kommer vara självkostnadspris.

Förslagsvis är att man tar med duschkläder och sedan äter en lättare kvällsmat innan man åker hem. Detta för att skapa gemenskap och även för att vi alla ska få i oss energi efter träning.

Vi tar gärna emot hjälp och att vi alla hjälps åt efter så att vi alla kommer hem i tid.

Stånkan
2023-07-11 07:49

Uppdaterad 230730, vi hade glömt att få med tävlingar från mars.
Resultatet för Stånkan ungdom och vuxen hittar ni under Dokument

Nyheter från sektionen