Orientering
Välkommen till orienteringen
I vår verksamhet finns det orienterare från 3 till 85 år. Vårt fokus är glädje och gemenskap. Vi bedriver barn- och ungdomsträningar året om. Vår och höst har vi träningssamarbete med Hestra IF och IK Ymer. Vi är flera som åker på orienteringstävlingar där vi samlas vid vår klubbvimpel innan och efter tävling. Vill du delta i vår barn- och ungdomsverksamhet kontakta ungdomsansvarig Linda Hallberg, linda_gus@hotmail.com

Klubbresa
2023-04-10 09:47

Den 4 juni gör vi en klubbresa till Skara sommarland och både springer orientering och förhoppningsvis badar.
Mer info kommer senare.

Orienteringsverksamhet
2023-04-10 09:39

Bredared har i dagsläget en aktiv orienteringsgrupp som vänder sig till alla från förskoleålder (8 år) och uppåt. Vi tränar torsdagar mellan 18.00 och 19.00.
Vårt mål är gemenskap, rörelseglädje och mer skärmtid till barnen (orienteringsskärm). Orientering är en fantastisk idrott där man som ung som gammal, på ett fantastiskt sätt får uppleva natur och gemenskap tillsammans.
Under vintern har vi haft en säsong med alla typer av väder och lekar. Vi har varvat med inne och ute och när det varit snö så har det körts pulkarace, vilket alltid är uppskattat. Vi har även haft en grupp med ungdomar, som vänt sig till alla (inte bara orienterare) från 11 år och uppåt som löptränat tillsammans.
En skön gemenskap och där ungdomarna utvecklats såpass mycket under veckorna så att de numera springer ifrån tränaren.
Nu ser vi fram emot en vår med orientering.

Stånkan 2022
2023-02-01 16:54

Vinnare av stånkan 2022 är Alice Larsson (ungdom) och Gunilla Larsson (vuxen)

Se resultaten här