Bredareds IF -glädje och gemenskap
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bredareds Idrottsförening
Fotboll
Fotboll 17-18

Vårt lag

Lag 17/18!
Vi är ett härligt gäng goa glada barn i åldern 4-5 år blandat både killar och tjejer. Just nu är vi 16 barn. Vi är ett engagerat gäng fyra ledare och tränare. Vi ledare och tränare heter Ingela Lundgren, Mattias Åhman, Rebecka Alexandersson, Nils Linderoth och vi besitter olika bakrund om ledarskap och fotbolls- och tränarerfarenhet. Alla våra olika egenskaper och livserfarenheter är en styrka och glädje som vi kan förankra och använda oss av för att utveckla laget. Vi har alla gått den grundläggande tränarutbildning C via Svenska fotbollsförbundet. Och siktet är inställt på nästkommande utbildning så att vår kunskap och erfarenhet kan fördjupas ytterligare.

Vi tränar en gång i veckan på söndagar kl 17.00-17.45 inomhus i Bredareds idrottshall under vinterhalvåret. Vi tränar effektiv tid 45 minuter och blandar lek med gymnastikredskap och fotbollsövningar för att stärka barnens koordination, snabbhet, lagspel, samarbete och rörelseglädje! Då och då händer det att vi gör andra aktiviteter än att spela fotboll såsom att bowla tillsammans med lagkompisarna, ha filmkväll i Klockargården, äta glass med kompisarna efter en varm sommarträning, att leka vattenkrig och att busa och klättra, skutta och skratta med sina lagkompisar!

Till sommarsäsongen 2023 kommer vi att börja spela matcher och första spelformen kommer vara att spela 3mot3, äntligen! Som vi har längtat! Vi tränar inomhus fram till påskveckan, därefter springer vi ut på det gröna gräset på Hagavallen i Bredared! Heja BIF!

I vårt lag fokuserar vi på att ha roligt, att vara en bra kompis och ibland har vi tävlingsmoment och övar på att både vinna och förlora. Vi har infört - bra kompisregler - för att stärka både individen och laget. Kompisreglerna har barnen själva varit delaktiga att ta fram och de är:
Vi har roligt tillsammans.
Vi slåss inte - istället hjälper vi varandra.
Vi peppar och jobbar tillsammans som ett lag.
Summan av kardemumman är alltså att: Alla är olika - olika är bra - och lika mycket värda!

Inriktningen för svensk barn- och ungdomsfotboll är fotbollens - Spela, lek och lär. I denna inriktning finns fem stycken riktlinjer och dessa är: 1. Fotboll för alla. 2. Barns och ungdomars villkor. 3. Fokus på glädje, ansträngning och lärande. 4. Hållbart idrottande. 5. Fair play.

Vårt fokus ligger på gemenskap och glädje med lagkompisarna!
Vänligen alla goa glada barn och ledare i lag 17/18!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
BREDAREDS IF, 18/06 04:58 
BREDAREDS IF, 10/05 17:41 
BREDAREDS IF, 29/04 20:08 
BREDAREDS IF, 11/04 20:17 
BREDAREDS IF, 12/02 20:37 
BREDAREDS IF, 24/08 09:05 
 
Våra sponsorer
Våra sociala medier
Samarbetspartners