Hyra Klockargården

Vår klubbstuga Klockargården går bra att hyra för möten, kalas mm. Vi har en samlingslokal och ett mötesrum som båda är utrustade med (tv-)skärm.

Samlingslokal och kök

Vi har köksporslin för 80 personer och det är också det maxantal vi rekomenderar vid bordssittning. Det finns spis med två ugnar, mikrovågsugn, större kaffebryggare, snabbdiskmaskin och kyl/frys. I samlingslokalen finns (tv-)skärm för visning av bilder/filmer samt blädderblock.

I samlingslokalen får max 140 personer vistas samtidigt och antal övernattande är max 43 personer.

Styrelserummet/mötesrum

Det finns ett konferens-/mötesrum för upp till 8 personer. I rummet finns whiteboardtavla och (tv-) skärm.

Bokning, regler och priser

Bokning av lokalen gör du genom info@bredaredsif.se eller kontakta föreningens ordförande Marita Haglund marita.haglund@gmail.com, 0736–440822.

Regler och priser hittar du i fliken Hyresregler och prislista.