Välkommen till Bredareds IF

Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll och orientering samt träningar inom styrka/rörlighet och löpning, och vi har välbesökta vandringsleder och skidspår. Föreningen har omkring 500 medlemmar, många aktiva men också många stöttande medlemmar som ser Bredareds IF som en tillgång för samhället Bredared.

Tyvärr inget Naturpass i år
2024-04-11 20:17

Naturpasset är ett gäng kontroller som sitter ute i markerna och där du tar kontrollerna när du vill i ditt eget tempo. Tyvärr så har föreningen inget Naturpass i år.

Tipspromenader start 14 april
2024-04-07 07:39

Tillsammans med Bredareds hembygdsförening bjuder vi in till vårens tipspromenader.

Söndag 14 april, Bredareds Livs

Söndag 21 april, Klockargården

Söndag 28 april, Bygdegården

Söndag 5 maj, Holmåsa

Frågorna sitter uppe mellan klockan 10 och 17. Det finns tipslappar och pennor vid start och du lägger din tipsrad i en låda vid mål.

Välkommen!

2024-02-12 20:37

Avisering via sportadmin

Om vi har en mailadress registrerade på dig får du en avisering via Sportadmin.

Det är Bredareds IF som är avsändare och det står "Betalning..." i ärenderaden.

Qvickly Billmate är mottagare via swish

När du betalar via swish är betalningsmottagaren Qvickly Billmate. De sköter transaktionen så att föreningen får betalning och din betalning registreras i Sportadmin.
Ska du inte betala medlemsavgifter klickar du på "Jag ska inte betala avgift".

Det går också bra att betala in via föreningens bankgiro eller swish.

Tack för att du är medlem i Bredareds IF.

Ledarträff 11 oktober
2023-08-24 09:05

Föreningens ledare bjuds in till en ledarträff onsdag 11 oktober kl 18. Då kommer Cancan Dunder Olsson till oss och vi får inspiration till vårt uppdrag som ledare. Cancan har mångårig erfarenhet som tränare och ledare på olika nivåer från klubb till landslag.

Styrelsen Bredareds IF

Elljusspåret tänt alla dagar till klockan 21
2023-08-23 20:55

Elljusspåret är tänt alla dagar från skymning till klockan 21.

För ett år sedan beslutade styrelsen att minska tiden då elljusspåret är tänt. Detta på grund av höga elpriser och en allmän uppmaning att minska elförbrukningen.

December 2022 bytte föreningen till LED-armaturer som förbrukar mindre el än tidigare armaturer.

Vid sitt augustimöte beslutade styrelsen att återgå till att elljusspåret är tänt varje dag från skymning till kl 21.

Så ut och promenera och spring!

ORIENTERING, 01/04 09:48
ORIENTERING, 24/03 13:21