Välkommen till Bredareds IF

Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll och orientering samt träningar inom styrka/rörlighet och löpning, och vi har välbesökta vandringsleder och skidspår. Föreningen har omkring 500 medlemmar, många aktiva men också många stöttande medlemmar som ser Bredareds IF som en tillgång för samhället Bredared.

Motionsorientering torsdag 22 augusti
2024-06-18 04:58

Vid Klockargården start mellan kl 17.30 och 18.30.

Motionsorientering vänder sig främst till dig som har lite eller ingen orienteringsvana och vill prova på. Tycker du om att vistas i skog och mark och vill ta äventyrliga steg ihop med träning och karta? - Då är detta den självklara starten! Alla kan delta - ta med din partner eller hela familjen på ett spännande vardagsäventyr.
På plats väljer du en bana som passar dig. Funktionärer som hjälper dig finns på plats.

Styrkepass måndagar kl 18
2024-05-10 17:41

Måndagar kl 18-19 utomhus vid Klockargården kör vi ett cirkelpass under ledning av Veronica Grimmergård. Vi är en blandad grupp -unga och seniora och allt däremellan.

Du jobbar i stationer med olika redskap eller med din egen kroppsvikt. Du tränar i ditt tempo och efter din förmåga.

Välkommen!

Gåfotboll måndag förmiddag
2024-04-29 20:08

Gåfotbollen gör ett uppehåll under sommaren och startar igen 19 augusti.
Måndagar kl 9.30-11.30 spelar vi Gåfotboll på Hagavallen. När vi började spela inomhus i december bjöd vi in alla över 65 år, nu när vi spelar utomhus välkomnar vi alla daglediga. Ju fler desto roligare. Löpande information finns i Facebook-gruppen Gåfotboll Bredareds IF. Välkommen!

Tyvärr inget Naturpass i år
2024-04-11 20:17

Naturpasset är ett gäng kontroller som sitter ute i markerna och där du tar kontrollerna när du vill i ditt eget tempo. Tyvärr så har föreningen inget Naturpass i år.

2024-02-12 20:37

Avisering via sportadmin

Om vi har en mailadress registrerade på dig får du en avisering via Sportadmin.

Det är Bredareds IF som är avsändare och det står "Betalning..." i ärenderaden.

Qvickly Billmate är mottagare via swish

När du betalar via swish är betalningsmottagaren Qvickly Billmate. De sköter transaktionen så att föreningen får betalning och din betalning registreras i Sportadmin.
Ska du inte betala medlemsavgifter klickar du på "Jag ska inte betala avgift".

Det går också bra att betala in via föreningens bankgiro eller swish.

Tack för att du är medlem i Bredareds IF.

ORIENTERING, 24/03 13:21
ORIENTERING, 21/08 16:07