Anteckningar styrelsen (19)
Bredaredsbladet, medlemstidning (4)
Arbetsordning 2022 för styrelsen Bredareds IF beslutad 22-04-11.pdfTydliggör vem som gör vad utifrån styrelsens ansvar och uppgifter.
Ekonomiprinciper beslutade 2020-11-11.pdfPrinciper för föreningens tillgångar, (pengar, anläggningar), budgetering och vem som har rätt att godkänna fakturor/utbetalningar.
Integritetspolicy utdrag från Säker och trygg förening beslutad 2021-11-10.pdfBeskrivning av hur föreningen hanterar personuppgifter.
SISU-information till ledare.docxVI ska under 2023 hitta en bra rutin för rapportering av lärgrupper.
Säker och trygg föreningen beslutad 2021-11-10.pdfSyftet är att föreningen ska ha god säkerhetsrutiner, dokumentet talar om vad som ska göras och när.