Bredareds IF -glädje och gemenskap
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bredareds Idrottsförening
Fotboll
Ledarhandbok del 2 Föreningen

Ledarhandboken består av fem delar

Del 1 Att vara ledare

Del 2 Föreningen

Del 3 Praktisk information

Del 4 Regler och rutiner

Del 5 Ekonomi

Bredareds IF

Bredareds IF bedriver verksamhet inom fotboll och orientering. Samt träningar inom styrka/rörlighet (måndagar kl 18 i idrottshallen eller vid Klockargården) och löpning (torsdagar kl 18). Föreningen har välbesökta vandringsleder och skidspår som sköts ideellt.

 

Föreningen har drygt 500 medlemmar, många aktiva men också många stöttande medlemmar som ser Bredareds IF som en tillgång för samhället Bredared. Vi ser Bredareds IF som en viktig del av Bredared och vill vara med och bidra till att Bredared är en bra plats att vistas i och bo i.

Föreningens organisation

Föreningen har en (huvud-)styrelse och tre kommittéer. Kommittéerna är

  • fotbollskommittén
  • orienteringskommittén och
  • skidor-motionskommittén.

Det är kommittéerna som ansvarar, leder och planerar verksamheten. På sidan Organisation hittar du information om vilka som är invalda i de olika kommittéerna och i styrelsen.

Kontaktuppgifter

På sidan Kontakt hittar du kontaktuppgifter som kan vara värdefulla för dig som ledare. Här hittar du också information om föreningens bankgiro och organisationsnummer.

 

Domare
Kontaktuppgifter till domare ?

Vaktmästare och föreningsadministratör

Bredareds IF har två anställda som är ett nav i att rådda runt föreningen med 500 medlemmar och klubblokaler, fotbollsplaner, utegym, spår och leder.

 

Lars Johansson arbetar 40 procent som vaktmästare hos oss. Lars arbetar med underhåll av våra byggnader, skötsel av fotbollsplan och andra gräsytor, städning, skidspårning m.m.

 

Gunnar Augustsson är föreningsadministratör och arbetar 40 procent. Gunnar administrerar medlemsregister, bidragsansökningar, fakturor m.m. Gunnar betalar fakturor och andra utbetalningar, utbetalningar måste godkännas av ordföranden i kommittén. Han kan hjälpa till att skriva ut, du kan maila det till info@bredaredsif.se. Tänk på att vara ute i god tid då Gunnar inte arbetar alla dagar och då det kan strula på vägen.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 150 kronor per år. Barn som deltar i våra träningar betalar dessutom 200 kronor per termin (vår och höst). Information om medlems- och aktivitetsavgift.

 
Samarbetspartners
Våra sociala medier